Henri & Anne – 13.11.2020

  /  
november 14, 2020

Trouwen in tijden van beperkingen vanwege het coronavirus, dat deden Henri & Anne gisteren! En wàt was het een ontspannen en gezellige dag. ’s morgens reden we richting Buren voor de fotoshoot, waar net het ochtendzonnetje opkwam. Daarna bracht het bruidspaar nog een bezoekje op de basisschool, waar Anne werkt. De ceremonie vond plaats in Opheusden. De oma van Anne gaf de ringen. En wat zo bijzonder is, is dat deze ringen van deze oma en haar man zijn geweest!

Na de kerkdienst was er een ontzettend gezellige drive-in receptie. Lianne’s Mobitaria zorgde voor een kopje koffie, een heerlijk menu, maar ook de styling had zij geregeld.

Kijk, en geniet na van deze dag!

 

Jurk: Hengeveld Couture

Kostuum: Tim Vink, Geldermalsen

Kapsel / Visagie: Leonie Verhoef

Bloemen: Elle Fleur

 

 

❤❤