Evert & Judith – 29.07.2020

  /  
juli 30, 2020
Gisteren mocht ik de trouwdag van Evert & Judith fotograferen! Eigenlijk stond de bruiloft in mei gepland, maar vanwege het coronavirus was de bruiloft uitgesteld naar 29 juli 2020. Na de 1e ontmoeting dronken we nog even koffie, en vertrokken hierna naar 'Het Sterrenbos' van Nederhemert. Wat is het daar prachtig, en helemaal met de zon er bij! Na de reportage gingen we nog even langs het werk van Judith, 't Slot in Gameren. Hier werd het bruidspaar opgewacht door een groot aantal bewoners en collega's. Ontzettend leuk! 

De ceremonie vond plaats in Kasteel Ammersoyen, waar we ook de groepsfoto's maakten. De kerkdienst was in Waardenburg, en hierna was het voor mij al weer tijd om de bedankfoto's en ouderboekjes te maken. Evert & Judith, bedankt dat ik er bij mocht zijn om voor een herinnering aan jullie trouwdag te zorgen! 


                        

Jurk: Bruidshuis 't Biedermeiertje
Kostuum: Jac Hensen

Kapsel: Hair by H

Bloemen: Creations by Rebekka

Auto: Jilis van Mourik Auto's BV (De werkgever van Evert :) )